2013. Január 16. szerda, 09:12
FB.US – Nem like-olják a befektetők az új keresőmotort

Tegnap újabb 1 dollárt estek a facebook részvények, miután a napok óta várt sajtótájékoztatón új keresőt jelentett be Mark Zuckerberg. Az új modul nem kapott túl sok „like”-ot a befektetők részéről és ez meg is látszik a közösségi oldal papírjain.

30.34 dolláron zárt tegnap az árfolyam és a mai hangulatot elnézve további korrekció várhat a kurzusra. Ázsiában a hétfőn még zárva tartó Japán ma reggelre 2.5 százalékot, az európai indexek pedig jelenleg 0.3 százalékos mínuszt szedtek össze. Mintha az európai makroadatok hiányában megtört volna a lendület, ma a legerősebb publikáció a német 10 éves kötvényaukció és az este megjelenő Bézs Könyv.

Egy biztos a Google-nek nem kell tartania egyelőre mert az új eszköz amivel érdeklődési körre is kereshetünk a közösségi hálón, nem egy különálló keresőoldal lesz. A kurzus a technikai szintek alapján 28 és 25 dollár környékén válhat újból érdekelté. Ma zárás után jelent a Goldman Sachs, a JP Morgan és az eBay, de a gyorsjelentések már csak holnap éreztethetik jobban hatásukat.

FB.US – Nem like-olják a befektetők az új keresőmotort
Forrás: X-TRADE BROKERS DM SA

Kockázati figyelmeztetés >>