Adatkezelés és jogi nyilatkozat

Az IT Anywhere Kft., mint a honlap tulajdonosa jelen nyilatkozatával tájékoztatja a honlap látogatóit, regisztrált felhasználóit a www.forexhunter.hu adatkezelési gyakorlatáról, jogi nyilatkozatáról.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője az IT Anywhere Kft. (székhely: 2100 Gödöllő, Palota-kert 1. fsz. 1., e-mail: info @ itanywhere. hu) (továbbiakban: Adatkezelő).

2. A kezelt adatok köre

A honlap megtekintése során a technikai működés miatt automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe, valamint a belépő és a kilépő oldal URL-je. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az Adatkezelő ezeket az adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal, azokat kizárólag látogatottsági statisztikák elkészítésére használja.
Az Adatkezelő a szolgáltatások igénybevételéhez kétszintű jogosultsági kört alakított ki.

2/a) A honlapot bárki látogathatja anélkül, hogy a technikailag automatikus adatkezelésen túl bármilyen személyes adatokat kellene megadnia.

2/b) A második szintű jogosultság megszerzését az Adatkezelő regisztrációhoz köti.
A regisztráció során megadott személyes adatok közül illetve a honlap szolgáltatásainak igénybevétele során valamennyi információt bizalmasan kezelünk.
A honlap használatával illetve regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy az Adatkezelő a személyes adataikat kezelje. A személyes adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.

3. Általános felelősségkizárás

Az IT Anywhere Kft. nem vállal felelősséget a jelen webhelyen igénybe vett valamely szolgáltatásban (a továbbiakban „Szolgáltatás”) található, azon keresztül terített, ott hivatkozott, onnan letöltött vagy ott elért bármely információ, tartalom vagy reklám (a továbbiakban együttesen „Anyagok”) pontosságáért, megbízhatóságáért illetve annak elmaradásáért, sem a Szolgáltatással együtt vagy azzal kapcsolatban vagy valamely reklám vagy egyéb információ illetve ajánlat eredményeképpen megjelenített, megvásárolt vagy megszerzett bármely termék, információ vagy egyéb anyagok (a továbbiakban „Termékek”) minőségéért. Ön ezennel tudomásul veszi, hogy kizárólag saját kockázatára használja fel az Anyagokat. Az adatkezelő nem kezel számlát, nem nyújt befektetési szolgáltatást és semmilyen pénzügyi tevékenységet nem végez. Az adatkezelő nem utasít vagy javasol, sem közvetett, sem közvetlen, sem ráutaló módon pénzügyi eszközök vételét, eladását vagy tartását. Ön azt minden esetben saját kockázatára teszi. Az IT Anywhere Kft. fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint és mindennemű kötelezettségvállalás nélkül továbbfejlessze a Szolgáltatás vagy az Anyagok bármely részét, valamint kijavítsa vagy pótolja a bennük azonosított hibákat illetve kihagyásokat.